Поръчах и закупих от Вас малинови кетони и не отслабнах – разбиване на мита

27/05/2014 / Уелнес и FAQ
Поръчах и закупих от Вас малинови кетони и не отслабнах – разбиване на мита

Здравейте г-жо Стойкова, преди да започна моето кратко експозе, държа да знаете, че ще го публикувам в моята медия, за да дам гласност по темата, да споделя Вашето разочарование и разбира се, да Ви науча на няколко детайла, около темата хранене и суплементиране (съчетаването на хранителните добавки и продукти към диетата Ви).

Приемете че, да – мамя Ви! Със сигурност, не ми е цел обаче. Приемете, че не Ви мамя обаче!? Приемете, че със сигурност и това не ми е цел. Разберете обаче, че цялата селекция продукти на страниците на моя онлайн магазин е планирана. Самият магазин има основна индивидуален акцент, а не комерсиален такъв.

Да, Вие безспорно закупихте продукта малинови кетони. Всички продукти спадат към главната категория „Отслабване“. Подобен род констатации са обаче нелогични и неадекватни, защото никой продукт по света, не може да определи добре Вашия план на хренене, концепцията му и работещите му принципи и механизми, закодирани в него.

Измамата с малинови кетони

Малиновите кетони не съдържат в посланието си никаква измама! Отслабването означава елиминиране и отстраняване на абсолютно цялата или частично да бъде „унищожена“ подкожната, междумускулната и/или междуорганната мазнина от тялото. Малиновите кетони участват пряко в изхвърлянето на кето телата вън кръвта и по този начин тази тема може още сега да приключи тук! Но тъй като използвам случая и да помогна с повече информация по темата, ще разгледам „проблема“ Ви на достъпен и разбираем език. Да започваме … ок?

Малиновите кетони и отслабването

Ако целта ви е отслабване с малинови кетони, първото нещо което трябва да знаете е как да стане то – да, отслабването!

  • добавете към програмата си редовна употреба на малинови кетони и увеличете количеството на водата и солите.

Диета с малинови кетони

Използвайте насоките казани малко по-горе. Те са базови съвети за конкретни правила за отслабването ви! Допълнително тук искам да изложа други похвати:

  • въглехидратите концентрирайте около сутринта, преди и след тренировките Ви, ако има такива. Ако няма, нека те да се консумират само сутрин, след сън и до обяд.
  • яжте полезни мазнини и протеин във всяко хранене

Никога не гладувайте или „яжте прекалено малко“! Всъщност, движете се по Вашата ос с калории! В противен случай, това ще даде съвсем друг отговор на вашето тяло – а именно, трупане на мазнини. Това е адекватна реакция на организма. Гладуването е вид ограничаване на нормални количества макронутриенти, които всеки ден трябва да постъпват чрез храната в тялото. Липсата на голямата част от тези калории води до наднормени килограми. В тази връзка – не съм учуден, че нямате резултат от малиновите кетони.

Фитнес програма, кардио и малинови кетони

Ако спортувате, вижте и тези мои насоки:

  • гарантирайте си чрез фитнес програмата изразходване на мускулния гликоген и горене на мазнини
  • натоварвайте мускулите, а не ставите – изпълнявайте бавно и плавно всички фитнес упражнения. Затова следете за всички техники в секция „Фитнес & Кардио“ тук.
  • използвайте оптимални (в никакъв случай леки килограми) тежести

Голямата измама с малиновите кетони е по-скоро ваша, защото сте в собствена заблуда! Истината е, че много малко хора в България владеят темата с храненето и спорта дори. Това да е цяла наука, която не можем да я прескочим просто с употребата на една добавка. Да, те работят! Да, не мамя никого. Но не мамете и себе си … не може да очаквате без промяна, промяна … абсурдно е! Малиновите кетони са изключително полезни и задължителни в програмите за отслабване при проблемно тегло.

Обратно към раздел „FAQ“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив