Нови продукти от Yamamoto Nutrition и Alphazer

Нови продукти от Yamamoto Nutrition и Alphazer

За зареждането на вашият търговски обект или за закупуване на продуктите, както и всички останали на специални цени: изпращайте вашите заявки през раздел „Клубен бизнес“, чрез ценовата и обновена листа на целият асортимент Yamamoto Nutrition.

СИЛНИ СТРАНИ ENERGAN – FLEX LEWIS SERIES:

ENERGAN ® е напитка, базирана на силно разклонени циклодекстрини (HBCD или, Cluster Dextrin ®), елемент, който издига концепцията за използване на въглехидрати по време на тренировка на ново ниво, превръщайки се в истинска подкрепа и подчертано влиятелна храна по време на тренировка и за възстановяване на мускулите. Циклодекстрините са най-иновативната форма на въглехидрати към днешна дата, най-добре приемани по време и / или след тренировка, като конкретни глюкозни полимери, получени от реакцията между амилопектин със специфичен ензим за образуване на глюкозен полимер с характерна циклична структура, носеща изключителен приложим потенциал.

ИНТРА-УЪРКАУТ СИЛА И 100% ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ИНТРА-УЪРКАУТ СИЛА И 100% ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Kyowa Quality ® | Creapure ® | Hesperidin (Watts’up ®)
Energan е безупречният интра-уъркаут (за по време на тренировка) продукт, заради своето елитно изпълнение – състав. Всяка доза съдържа необходимите цикличен декстрин, аминокиселини с разклонена верига с патент Kyowa Quality ®, креатин Creapure ®, таурин, GliceroMax ™ и Hesperidin (Watts’up ®).

СИЛНИ СТРАНИ ALPHALYTE – ALPHAZER:

По време на интензивни и продължителни тренировки е важно да се гарантира постоянна енергийна подкрепа, без гликемични пикове и свързани „капки“ или смущения поради дехидратация или стомашно-чревни проблеми, които могат значително да компрометират работата. Широко се използват от спортисти изотонични енергийни напитки, които обаче често използват съставки, които могат да бъдат „тежки“ или дразнещи за стомашно-чревната система, понякога създавайки ефект “влакче в увеселителен парк” върху кръвната захар или които не са балансирани правилно върху елементите концентрация и разреждане.

Изомалтулозата е най-силният коз, патентована като “Palatinose ™”, е въглехидрат от естествен произход, дефиниран като “умен”, който доставя енергията на всички въглехидрати (4kcal / g) по по-балансиран начин, благодарение на специфичния си нисък гликемичен индекс. Сред неговите особености е подобряването на окисляването на мазнините по време на физическа активност, удължаване на енергийните характеристики.

ALPHALYTE - ALPHAZER

ALPHALYTE - ALPHAZER

100% Иновация
Alphalyte Energy е хранителна добавка, предназначена за възрастни спортисти на основата на изомалтулоза (Palatinose ™) и обогатена с комбинация от минерали (минерални соли в цитратна форма), витамин С и хесперидин (WATTS’UP ®).

СИЛНИ СТРАНИ НА АШВАГАНДА, РОДИОЛА, АСТРАГАЛ И ШИЗАНДРА

Работеща бленда, с правилната концентрация на активни съставки. Потуши стреса още сега!

NEUROSURGE - BLACK SERIES YAMAMOTO NUTRITION

NEUROSURGE - BLACK SERIES YAMAMOTO NUTRITION

ASHWAGANDHA KSM-66 ® 500 mg | RODIOLA 300 mg | ASTRAGAL 300 mg | SHISANDRA 200 mg
Комбинация от фитоекстракти с висока адаптогенна сила, за подобряване на реакцията на тялото ни на стрес, благоприятстваща по-доброто възстановяване.

ОБЛЕКЛО ЗА ЕЖЕДНЕВИЕ И СПОРТ:

ACTIVE WEAR - НОВИ ДРЕХИ

ACTIVE WEAR - НОВИ ДРЕХИ

Тениски | Аксесоари
Вижте всички нови наличности на дрехи от новата колекция на Active Wear на бранда Yamamoto Nutrition.

Обратно към раздел „Клубен бизнес“ & “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив