30-девната трансформация на Владимир Вълев – Питбула | Видео

30-девната трансформация на Владимир Вълев – Питбула | Видео

В един от епизодите, покрай поредицата проблемни състояния, която разгръщаме с bTV, споменахме, че правя 30-дневна трансформационна програма, на Владимир Вълев – Питбула. Той и аз, заедно искахме да покажем как на база конкретни показатели, трябва да се следи всяка една подготовка. Особено за боец, чийто успехи идват именно на база:

  • ниво на хидратация
  • ниво подкожни мазнини
  • ниво вицерални мазнини
  • ниво на мускулната маса

Бързам и веднага споделям данните, които най-ясно показват по дати промените. Показателите му … а самата диета, която претърпя редица промени, беше правено, за да надграждаме процеса. Или казано иначе, не е било фикс идея показване на коремната преса, защото много често, ако това е целта, диетата може да бъде сгрешена, крайна и това ще изгори мускулна тъкан.

Моят подход беше според мен по-правилния, да се обръща вниманив на това, как клетките му получават повече вода, в чиято среда протичат и всички процеси. Отделно, спада на висцералните мазнини и подкожните, следят внимателно, за да контролирам обема на протеина в храненето му.

Разлики в телесните показатели по дни (по-долу са изложени графиките):

Ден 1:

Ден 30:

Съпругата на Владо, Радослава, също се впусна със своя собствена цел. За която беше изградена подобна идея и структура на хранене, и не е за подценяване и нейната форма, която подобри драстично:

Сега, след като всичко приключи, те ще получат нов режим на хранене, за поддържане на постигнатото. Те и двамата няма да са в калориен дефицит, ще имат повече въглехидрати в менютата си, защото за 30 дена, те ускориха драстично своята обмяна на вещества и във видето ще чуете буквално с колко години се подмладиха:

Видео:

Следете всички останали епизоди на “Здрави & Силни – с Белчо Христов” тук:

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив