Детска церебрална парализа – уелнес решения Част II | “Здрави & Силни” bTV Sport

Детска церебрална парализа – уелнес решения Част II | “Здрави & Силни” bTV Sport

Детската церебрална парализа (ДЦП) беше темата на предишния епизод, в който ви запознах с Мура, неговия татко и техните цели, които обещах да реализирам. Вижте репортажа отново, преди да продължите напред, за да разберете защо аз вярвам в промяната. В този епизод разгледахме диетата, споделих ви я, днес ще ви запозная с тренировъчната програма.

Профилът на Мурат Ниазиев е отворен за следене, в него са поместени и неговите изходна, междинна форма и изобщо следващите 6 месеца следете този линк. Направете го любим, за браузъра на вашия телефон или компютър.

ТРЕНИРОВКИ НА МУРАТ НИАЗИЕВ:

Програмата обхваща работа със собствено тегло и свободни тежести:
Програма
Тренировка (кръгова програма за приложение 3 пъти седмично)
Винаги правете по встъпваща раздвижваща и загряваща програма за:

- загряване на врат
- загряване
- загряване на рамена
- загряване на кръст
- загряване на гръб

След което изпълнете в хронология посочените упражнения:

Набирания със собствено тегло5 х до отказ
Клек със собствено тегло5 х до отказ
Лицеви опори със собствено тегло5 х до отказ
За всички движения - във фаза контракция, изпълнявайте движението за около 1 секунда, а във фаза ексцентрична - 1 до 1.5 секунди. Почивайте между работните серии 60 секунди, а между работните упражнения 90 секунди.

АНТРОПОМЕТРИЧНИЯ И ПОКАЗАТЕЛИ ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ В СМ

Всички графични данни по визуализацията на прогреса ще се въвеждат от ментора, след измерване на всеки 14 дена

Разлики в тегло (в кг) и параматрите (в см) и дати за замервания:

УЕЛНЕС ФОРМА - ФОТО ГАЛЕРИЯ

Всички снимки на моментната форма се заснимат и качват на всеки 7 дена, лично от ментора:

31.05.23

14.06.23

“Senshi Start Living – с Белчо Христов” е една от най-комплексните и индивидуални уелнес услуги за страната и Европа. Лични замервания на над 10 показателя, на база на които се правят максимално индивидуално важни промени в диетата и фитнес програмата, по цели и нужди според клиента. Повече за консултациите с мен в центъра и какво съдържа пакета, следете тук.

Моята работа през тези 180 дена ще включва физически консултации, замервания на показателите на Мурат, в център Senshi Gym – Варна, одит и анализ на междинните резултати, на база на които ще правя ъпдейтите в натоварванията и храненето му. Имаме работа, но, важното е, че първите резултати Мурат вижда сам, неговите родители също, аз разбира се, също! А сега изгледайте и репортажа ни:

Видео:

Следете всички останали епизоди на “Здрави & Силни – с Белчо Христов” тук:

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив