Тема I: Какъв е смисълът от познанието върху темите хранене и кардио-фитнес тренировки?

Тема I: Какъв е смисълът от познанието върху темите хранене и кардио-фитнес тренировки?

Тема # 1 на E-mail бюлетин BelchoHristov.Com бе посветена на знанието по темите хранене, кардио-фитнес тренировките и суплементирането. Това познание, всеки един читател на медията може да преоткрие дори, ако се запише на всички модули и видове класове обучение, а именно:

В мейла си, описах подробно ползите от това, човек да знае как и кога да прекструктурира храненето си, за да е здрав, функционален и пластичен. По време на всички уелнес и мастър класове на обучение, уча студентите си, да знаят как. Друг вид решение на това да знаете как са другата опция на мое менторство, а именно “Клубно членство” и неговата чисто нова “Афилиейт програма”.

В мейла си посочих и споделих промо код, от който се възползваха най-нетърпеливите. За което ще им благодаря с особено внимание и интересни казуси, които ще разгърнем по време на индивидуалните обучения. За в бъдеще следете цялостната е-мейл програма за бюлетина и се регистрирайте и вие, ако не сте го направили още!

Обратно към раздел ” Е-mail бюлетин”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив