ТЕМА VIII: Кога можете да ядете пица и сладолед, без угризения?

ТЕМА VIII: Кога можете да ядете пица и сладолед, без угризения?

Зачестиха въпросите към мен от типа:

Белчо, аз цял живот ли ще съм на диета? До кога ще ям това?

Затова и изпратих своят пореде мейл бюлетин до всички мои читатели (ако вие не сте регистрирани, направете го още сега, безплатно е!) Да, до известна степен е и логичен този въпрос, но има ясен отговор, както и решения. Първо с отговора: ще сте на диета, дойато постигнете целта си. Второ: след постигане на целта, поставете нова такава, нали е логично?

Ако вече тя е поддържане на килограмите и формата, нуждата от периодизация на диетата и кардио-фитнес тренировките ще е належаща. И да, тук е времето, в което можем да засегнем темата с чийтинг храненето и чийтинг денят!

Самият аз правя ли чийтинг хранене или ден?

Разбира се! И аз съм човек. Но след такъв похват, зная и как да продължа след това. До известна степен, моята професия изисква да съм във форма ежемесечно. И не мога да си позволя обикновеното за българина хранене или лайфстайл.

Разбирайте ме правилно – аз гледам на храната като цифра, други като потребност. Но тези, които търсят и гонят резултати, дори и онези, които желаят да живеят максимално здравословно (както аз самия), трябва да разберат, че 85% от храната трябва да е диетична. Останалите 15%? Интегрирайте ги в чийтинг хранене! Отворете линка и се запознайте с детайлите. Тук искам да кажа, че при планирана стратегия, всичко е възможно:

  • да ядете шоколад
  • да ядете супи
  • да ядете спагети и т.н.

Ако искате да владеете темата хранене:

Обратно към раздел ” Е-mail бюлетин”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив