Протеинови топчета – Рецепти Белчо Христов

Протеинови топчета – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

Запознайте се с една наистина бърза и лесна рецешта, почти без готвене, а по-скоро чрез приготовление. Рецептата съдържа 4 компонентна! Овесените ядки формират основата на тези енергийни и протеинови топчета (хапки), докато медът и предварително смесеният шоколад са плънката и държат. Можете да ползвате съвсем малко какаови топчета и/или кокосови стърготини, за да смесите ароматите.

  • 1½ купичка овесени ядки
  • ¾ мерително черпаче растителен протеин или яйчен такъв (не използвайте суроватков)
  • ¼ лъжичка мед
  • ¼ купичка какаови топчета или кокосови стърготини
РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Смесете всички съставки заедно, докато се сгъстят наистина добре. Загребете от сместа равномерно, може и с лъжица и направете топки. Сервирайте веднага или съхранявайте в хладилника.
Овесени ядки1 1/2 купичка
Растителен протеин¾ мерително черпаче
Мед1/4 лъжичка
133
7
18
3
Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
133
7
18
3

Освен че е лесна, тази рецепта е и рентабилна! Защо – продуктите са евтини и достъпни, а добавянето на протеин към тях, ги прави вече продукт със замисъл. Няма да вкарвате в системата ви само глюкоза, но и важни аминокиселини, така ще поддържате и кръвната захара, а за хората на диета, няма как да покачите ненужни килограми. Мисля, че това са важни факти, заради които рецептата е вкусна и вече честно казано – диетична!

Обратно към раздел “Рецепти – клетъчно хранене”.

Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.