Фитнес за красив бюст

fitnes_uprajnenia_za_krasiv_biust

Няма съмнение, че повечето жени искат да имат красив бюст. Формата и обемът им, влияят върху тях емоционално и физически. Хубавите гърди възхищават мъжете. А това радва една жена. Повечето жени обаче, веднага започват да мислят за хирургическа интервенция. Вкарването на силикон обаче, нарушава естествеността на женската гърда. Да, оформя, но стои изкуствено. Както казва един мой познат: “Не искам да пипам пластмаса братче, ама мойта си тури PVC!”

fitnes_uprajnenia_za_krasiv_biust_tablo_2

Може и приятелят ми да е прав. Незнам. Лично аз бих ви препоръчал уважаеми дами няколко фитнес упражнения както за уголемяване на бюста, така и за неговото намаляване. Да, считам, че със фитнес и диета, може да се корегира бюста. Ето как:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Кратка анатомия на гръдния мускул

fitnes_uprajnenia_za_krasiv_biust_tablo_1

Съществуват два гръдни мускула – малък (musculus pectoralis minor) и голям гръден мускул (musculus pectoralis major). Тези два мускула ги имат както мъжете, така и жените. Особеност на женската анатомия е наличието на добре изразена мастна тъкан. Тя издува и оформя гърдата. Количеството на мастна тъкан определя формата и размерите на гърдата.

Но можем ли да корегираме визията на женската гърда? Ами оказва се че може. По мои лични наблюдения, се оказа, че в процеса на водене на тренировки с клиенти от повече от 6 месеца период, имам такива, които изказват задоволство от промените. Някои от тях са увеличили бюста си с един размер на сутиените, а други отчитат спад. На какво се дължи това – естествено че на фитнес диета.

Общи насоки по фитнес програмата за по-голям и оформен бюст:

  • тренирайте по тази фитнес програма до 3 пъти седмично

  • основните упражнения и натоварването съм избрал да оказват въздействие за увеличаване на големите и малките мускулни групи. Те “подпират” женските гърди и създават ефекта на “повдигнатост” на бюста
  • другите упражнения във фитнес програмата са насочени към укрепване мускулите на бедрата, гърба и коремната преса. Така вие ще подчертаете и силуета.
 • Програма за увеличаване на бюста

  1) Флайс с гири 3 серии по 8 повторения

  img_9570

  2) Събиране на кабели пред гърдите 3 серии по 8 повторения

  img_9717

  3) Повдигане на гири от хоризонтелен полулег – 3 серии по 8 повторения

  img_9572

  4) Флайс с дъмбели/гири от обратен лег – 3 серии по 10 повторения

  img_9578

  5) Клекове със щанга зад врат – 2 серии по 12 повторения

  img_9584

  6) Придърпване на скрипец зад врат – 2 серии по 8 повторения

  img_9609

  7) Повдигане на торса от лег – 3 серии по 20 повторения

  img_9722

  Тази програма ще ви направи по-уверени, с по-високо самочувтсвие и ще привличате все повече и повече мъжките погледи! Избирам тези коректни думи, защото през цялото време ви споделям похвати, с които натурално да манипулирате обема на мастната тъкан и мускулна такава, в зоната на бюста.

  Обратно към раздел “Фитнес”.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Климактериум

  С настъпването на климактериума, в организма на жената стават съществени хормонални изменения. Намалява се изработването на естрогени. Това са хормоните,...