НОВО: „Клубно членство“ за приятели

НОВО: „Клубно членство“ за приятели

Здравейте на всички! В навечерието на професионалният прзаник на компанията, 14 годищен рожден ден, „Клубно членство“ пуска своят нов пакет: „Клубно членство“ за приятели:

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОЗИ ТИП ПАКЕТ?

Всички! При това цели двама човека, на много изгодна цена! Това могат да са момче и момиче, които заедно искат и желаят заедно да притежават клубно профили със снимки на тяхното развитие по седмици и месеци, антропометрична таблица, изготвени диета, кардио-фитнес стратегия и суплементарен план, както разбира се профил с отстъпки за всички продукти, с които компанията ми партнира по темата „Клубно членство“. Пакетът за приятели включва и:

  • 2-ма родители
  • 2 деца в семейството
  • родител с дете
  • съпруг и съпруга
  • приятели и т.н.

ИМА ЛИ ДРУГИ ПРОМЕНИ В „КЛУБНО ЧЛЕНСТВО“?

Да! Вече Фитнес и Уелнес пакетът ще се казват „Индивидуално „Клубно членство“. Което означава, че цената на пакета е силно оптимизирана, в полза на всеки клубен член. И остава максимално най-всеобхватният VIP пакет, като там промяната е основно и единствено в полза на клиента – по-ниска!

Заглавие

ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ ПОДОБРЕНИЯ Е?

През тези вече изтекли 13 години професионално развитие, аз се научих да се вслушвам в клиентите си. През последните месеци проведох над 100 персонални разговора с най-лоялните ми такива, с които работя от години, както и верни клубни членове от по-скоро. Реално, заедно стигнахме да извода, какво новият клубен член би желал да получи:

  • по-добра и ниска цена
  • най-професионалното обслужване
  • здравословни и трайни резултати
  • отстъпки при пазарауване на всичко от магазина

И да, първо им благодаря на тези хора, второ – беше възможно това да се изгради, като политика и официално предложение. Затова – огледайте времевите абонаменти, преценете от кой пакет имате нужда и да дестваме!

ВАЖНИ СТЪПКИ ПРЕДИ ДА СТАНЕТЕ ‘КЛУБЕН ЧЛЕН“

Едната е бърза и много лесна – възползвате се от безплатен консулт, онлайн. А другата опция е да ме посетите физически, в часовият блок за безплатен консулт! 

Очаквам ви!

Обратно към “Клубно членство”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив