Нови модули и услуги за тренировките по мобилност | Новини

Нови модули и услуги за тренировките по мобилност | Новини

След кратка и съдържателна среща с треньорът по мобилност, част от екипът BelchoHristov.Com – Ростислав Траянов, взехме решение, да изложим и нов тип обучения, по темата за мобилността. Моля, с конкретиката се запознайте в този линк тук. Идеята възникна от “Клубно членство” програмите, които обезпечават 3 звена:

  • хранене – при клинично здрави хора и такива с проблемни състояния
  • кардио-фитнес натоварвания – при клинично здрави хора и такива с проблемни състояния
  • суплементиране – при клинично здрави хора и такива с проблемни състояния

Чрез индивидуалните обучения, еднократно, всеки клубен член, притежавайки конкретна програма, ще знае вече и със сигурност как точно да тренира максимално правилно, за да оползотвори цялостно амплитудата на всяко едно движение:

  • такова със собствено тегло
  • такова и със свободна тежест или при работа на машина (уред)

Успоредно с тази нова за компанията и в полза на клиента услуга (обучение), са си във ход (припомням това за всички) и индивидуалните и персонални тренировки по конкретна програма, съставена чрез услугата “Клубно членство”. Т.е. вие имате изготвена програма (за здраве, при казус или при клинично състояние) с компоненти: хранене, натоварвания и суплементиране. За да придобиете представа как целият сплит правилно да го оползотворите (съгласете се, тук е важна спецификата и вашата собствена индивидуалност), освен схемите в режима и видеата, можете да се възползвате наистина и от персоналното провеждане и инструктаж, конкретно за вашата програма, еднократно и в рамките на персонален консулт-обучение.

Всички нови неща около темата за мобилността (нови модули, нови услуги), ще допълват и затварят максимално услугата и идеята “Клубно членство” BelchoHristov.Com!

Видове пакети "Клубно членство":

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив