Нови софтуерни решения „Клубно членство“

Нови софтуерни решения „Клубно членство“

„Клубно членство“ скоро ще има интегриран софтуер, за визуализация на междинните ваши резултати, продукт на спазване на насоките и програмите във всеки персонален линк (клиентско досие). Т.е. всеки клиент на компанията, който спазва своите хранителна, тренировъчна и суплементарна програма ще може (вече няма да се изпращат на е-мейл антропометрични данни) в рамките на абонамента си, да следи своето развитие или ако има закупен одит, да позволи чрез тези данни, да се коментира неговия статус и прогрес.

Това касае и проблемните състояния, в „Уелнес“ пакета членство. А именно – спадат ли кг, см и т.н. Така ще се следи индивидуално всеки клиент и резултатите ще се виждат от ментора и от вас самите.

Очаква се минимално поскъпване на цените на абонаментите, във връзка с повишаване нуждите на сървърите. А всеки клубен член, има възможността вече да ползва и „Клубно членство“ безплатно, ако активно се включи и в „Афилиейт програма BelchoHristov.Com“! Всички отстъпки и видове отстъпки, съвсем скоро ще бъдат и регистрирани в чисто новият софтуер и хардуер на компанията в нейния физически магазин. Следователно, „Клубна карта Belchohristov.Com“ определено ще стане средство, за пазаруване с отстъпки.

Клубно членство - пакети

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив