fbpx

Фитнес програми за начинаещи

Кардио-фитнес програми за начинаещи с цел здраве, отслабване и покачване на мускулна маса. Фитнес програми за момчета и момичета, за мъже и жени, за деца и възрастни.

ПРОГРАМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ

Споделената тук кардио-фитнес стратегия засяга клинично здрави хора и е подходяща за момичета и момчета до 25 годишна възраст.
Фитнес програма
Тренировка вариант # 1
Тренировка вариант # 1
Винаги правете по 5-10 мин кардио в началото и 10-15 мин в края на тренировката. Загрейте ставно, цялостно и специфично, мускулно, с 1 загряващя серия, извън описаните работни. Използвайте посочените повторения като работни - изберете всеки път такава тежест, че посоченото работно повторение да Ви е последно като физическа сила и физиологично обстоятелство.
За всички движения - във фаза контракция, изпълнявайте движението за около 1 секунда, а във фаза ексцентрична - 1 до 1.5 секунди. Почивайте между работните серии --- секунди, а между работните упражнения --- секунди.
Тренировка вариант # 1

ВМЕСТО ПОСЛЕПИС ...

Не забравяйте, че тук споделям огромен практически опит, но и не забравяйте, че съм максимално кореректен със всеки един от вас, а именно - това са примерни програми. Ако търсите и изисквате траен резултат и индивидуалност във всяка една програма - изберете ``Клубно членство``!

Успех!

Архив статии