Защо Yamamoto Nutrition във протеиновия бар във фитнес зала?

Защо Yamamoto Nutrition във протеиновия бар във фитнес зала?

През последните 2 години работя като биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България, предлагайки на всички мои клиенти наистина най-доброто като качество на суровините и активни съставки – хранителните добавки и продукти за здраве Yamamoto Nutrition.

Tова, което бързам веднага да споделя със всички вас е, че тези продукти освен, че работят, но се и харесват на клиентите. За първи път виждам (а в бизнеса с добавки съм от 2005-та година) как посетители на моя магазин влизат с усмивка, търсят си конкретния продукт, вкус, разфасовка и т.н.

Каква е причината? Освен изключително добарата атмосфера във физическия ми шоу-рум, Yamamoto Nutrition e марката, която се вслуша в потребностите на хората: продуктите трябва да са здравословно насочени към по-голямата аудитория от хора (тук визирам подрастващи, майки, възрастни) и направени, ако не с японските си пословични суровини, то с различните световнопризнати патенти от цял свят – Alphasize, Astareal, AstaZine, Bosliq, Clarinol, Cognizin, Kyowa, IFOS и много други!

Време беше!

FitnessLine е спортен и уелнес център със СПА зона, който заслужава присъствието на Yamamoto Nutrition! В този ценътър аз провеждам своите персонални занимания, предлагам своите услуги, а вече и продуктите ,с които лично аз избрах да работя. Като партньор на FitnessLine, ще им помогна по най-правилен начин тези продукти и техните ползи да достигнат по знанието на клиентите.

Кои са продуктите и какви са разликите с другите марки?

Преди да започна с ползите на Yamamoto Nutrition, искам коректно да изложа списък с продукти и брандове, с които вече съм работил: Mutant, SAN, Muscletech, NOW Foods, Biovea, Bioherba, Cvetita Herbal, Green Health, Allmax, Dymatize, Labrada, Bioherba и Natrol. Можете да се уверите сами, ако надникнете в Instagram акаунта ми.

Популярни брандове, но … след като интегрирах Yamamоto по стелажите на моя магазин, нещата започнах да виждам как се променят! В изключително добра посока. Клиентите ми имаха усмивки по лицата.

С какво Yamamoto Nutrition се отличава от другите конкуренти?

Със факта, че е единствената компания до момента, която показва своите серфикати за качество! И не само:

 • компанията Yamamoto Nutrition използва във формулите си работещи дози
 • компанията Yamamoto Nutrition използва правилната концентрация на активни вещества и качество на самите суровини
 • компанията Yamamoto Nutrition използва най-здравословното овкусяване, таблетиране и опаковане на своите продукти

Всъщност Yamamoto Nutrition създаде конкуренцията!

Интересно е, наистина и много сполучливо за моят ресор, а именно, че се занимавам с обикновени хора, спортуващи, професионални атлети и със проблемни състояния, как Yamamoto Nutrition  предлага всичко:

 • спортни формули
 • уелнес формули
 • функционални храни и продукти
 • аксесоари и дрехи
 • фармацевтични продукти

Та … питате ме защо работя само и единствено с Yamamoto Nutrition ли? Следете продуктите в секция магазин в сайта тук и се информирайте!

Какво ще предлага FitnessLine за своите потребители и клиенти?

Както вече стана ясно – качество! Избрах специално за посетителите на центъра както най-популярните продукти, така и интересни, иновативни формули, които сазлужават вниманието на потребителите.

Предтренировни продукти:  на първо място искам да отлича продукта Flexotor!

Следтренировъчни продукти: тук влизат всички глутамин, аминокиселини с разклонена верига, гейнър формулата (без покачване на ненужно тегло, в лицето на Emperor Mass) и т.н.

Продукти за здраве: автоматично, самите вие също ги знаете – витамините и минерали, в лицето на Multivitamin, протеиновите барове Freaker и др.

Различните формули във FitnessLine: това определено е Probor Pure Isolate, една специална формула, за ценителите на клетъчното възстановяване.

ИДЕЯТА: тъй като компанията Yamamato Nutrition разполага с асортимент надхвърлящ 250 вида продукти, секция магазин на сайта тук предлага възможност, всеки посетител и клиент на център FitnessLine да поръча какво пожелае, запознайвайки се с авторските ревюта на всеки продукт.

Какво още има вече заредено на протеиновия бар на FitnessLine и какво да се очаква?

Готови за опит от страна на клиентите на центъра и гостите на града е сместа за палачинки и заместване на хранене About Brekafast, ултра пречистения креалкалин със зеленo кафе и екстракт от какао, есенциалните аминокиселини за по време на тренировка с кокосова вода.

Очаквайте:

Нещо като тема за размисъл … преди финала

Протеиновия бар е лицето на една фитнес зала. Виждам, а съм доказано име в бранша, как масово фитнес залите, наистина масово (някак си и по инерция) зареждат по-евтини марки, „по-достъпни“ за клиентите.

Собствениците на зали, потребителите на този допълващ клас услуги, трябва да разберат, че качеството има своята цена и тя е напълно достъпна и „по джоба“ на българина. Нали все пак говорим за здраве! В такъв случай ползвайте Yamamoto Nutrition! И не забравяйте работещата диета и правилно планирани тренировки, плюс суплементация.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

4 Коментара

 1. kiro_popov_popov C.E.O. май 20, 2020 (9:35 am)

  Личи си концепцията Христов, личи си… 🙂 Поздравления!

 2. dr.plamen.colov C.E.O. май 21, 2020 (2:22 pm)

  Продуктите Астрагал и Глутатион, които поръчах, са несравними с другите „алетрнативи“. Аз съм фен на медико-здравните продукти, нямам впечатление над спортната част, но мисля че този протеин, EvoPEP 32 с такъв пептид в състава си, наистина няма еквивалент. Белчо – това е твоята марка, само така и смело напред. Помагай на хората в нужда. Благодарен съм, че те открих! Поздрави.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив