Защо съществуват неовкусени протеини на прах?

Клас / Хранителни добавки

С какво неовкусените протеини на прах са по-диетични от овкусените?

Със нищо, особено ако разгеждаме най-качествените протеини, изобщо! И във тази връзка, всички от серията на Yamamoto Nutrition не правя никакво изключение! Ще дам пример със суроватъчния протеин изолат: Iso-Fuji:

Ползи на неовкусеният протеин:

Ако търсите само клинично качество, това е вашият правиен избор. От всяка доза  Iso-Fuji ще оползотворите аминокиселинния профил, пептидите и протеина на млякото и единствено в продукта е добавен лецитин от слънчоглед, който просто сгъстява пудрата! Нищо повече!

Страхотно, нали? Във официалният сайт на Yamamoto Nutrition тук можете да следите и да се запознаете със всички патенти и сертификати за качество, с което брандът работи! А ако заложите на овкусен протеин, отново ако е Iso Fuji –  тук категорично мога да кажа, че овкусяването е по световен стандрат.

Тогава защо неовкусен протеин на прах?

Имам клиенти, които просто предпочитат натуралния вкус (всяка доза Iso Fuji неовкусен има приятен млечен послевкус). Нищо повече. А аз поддържам наличности и държа да имам неовкусен протеин, заради афинитета ми да уча клиентите да ползват протеин на прах за рецепти!

Тук, ще се съгласите с мен, че например протеинови рецепти, в които може да де се използва мед, канела, плодове – по никакъв начин, неовкусения протеин няма да развали натуралния вкус на полезния макронутриент. Дори и ако добавите протеин на прах във вашата супа!

Намерете вашата рецепта и опитайте!

Разгледан продукт в статията:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: